​✓ Kun kvalitets produkter

​✓ Over 27 års erfaring

✓ Individuel behandling

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

​Jeg, Tenna er uddannet sygeplejerske i 2011 og har en bred vifte af erfaring fra sygehuset, som hjemmesygeplejerske, specialsygepleje til syge børn og inden for det kosmetiske felt.

Min drivkraft er at se klienterne være glade for de behandlinger, som de får lavet hos mig. Det er vigtigt for mig at være troværdig og give kunderne en professionel rådgivning.

Min hudlæge Ulrik Knap og jeg, sørger altid for at holde os opdateret omkring markedets nyeste forskning, teknologier, produkter og metoder.

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner er det kunden der er i centrum og det er derfor vigtigt for os at forventningsafstemning og og høj faglighed er grundstenene i vores forretning. Vi ønsker ikke at ændre den måde du ser ud på, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber.

Resultaterne efter behandlingerne hos os skal se smukke og naturlige ud og bidrage til øget livsglæde. Hvis man er glad for sig selv, så har man den smukkeste udstråling.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Kosmetisk klinik Tenna Plesner.

Vi har de bedste kunder!

​★★★★★

😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt. 

Lene-Maryam

​★★★★★

Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

​Birgitte

​★★★★★

Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

​★★★★★

Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Se flere anmeldelser på

Book nemt din tid online
​​allerede i dag​

Kontakt os

BentzNBeauty

CVR​: 40617825

Hedensted afdeling​

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Telefon: 24 99 48 40

Følg med på​

Åbningstider​

Hedensted​

Mandag - Torsdag

08:30 – 19:00​

Fredag

08:30 – 15:00​

Har du brug for hjælp?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt