​✓ Kun kvalitets produkter

​✓ Over 27 års erfaring

✓ Individuel behandling

Sille

SoMe manager

​Jeg, Sille er 20 år og selvstænding, hos Klinik Bentzen behjælpelig med Sociale Medier. Jeg har en bred vifte af viden indenfor Sociale Medier, og dygtiggøre mig dagligt indenfor området, derfor er jeg altid opdateret på de nyeste tendenser og trends indenfor denne branche, som er i rivende udvikling. Erfaringen indenfor Sociale Medier, strategier og værktøjer, kommer fra min tid som SoMe manager.

Udover det har jeg en bred viden om makeup, og derfor afholder jeg også løbende makeup aftener hos bla. Klinik Bentzen.​

Vi har de bedste kunder!

​★★★★★

😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt. 

Lene-Maryam

​★★★★★

Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

​Birgitte

​★★★★★

Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

​★★★★★

Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Se flere anmeldelser på

Book nemt din tid online
​​allerede i dag​

Kontakt os

BentzNBeauty

CVR​: 40617825

Hedensted afdeling​

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Telefon: 24 99 48 40

Følg med på​

Åbningstider​

Hedensted​

Mandag - Torsdag

08:30 – 19:00​

Fredag

08:30 – 15:00​

Har du brug for hjælp?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt