​✓ Kun kvalitets produkter

​✓ Over 27 års erfaring

✓ Individuel behandling

​Tandblegning

Få et hvidere smil

Smileffect - nænsom og effektiv tandblegning

Smileffect er patenteret, og en af markedets mest effektive og skånsomme metoder indenfor den kosmetiske tandblegning. Smileffect er et tysk produkt, der sikre dig den bedste kvalitet

ET SMIL SIGER MERE END 1000 ORD

Smileffect er lige så effektivt som andre tandblegningssystemer, men der er ingen bivirkninger som isninger, smerter i tandkød eller andet ubehag

HVORFOR MISFARVES TÆNDERNE ?

​For at forklare det, bliver det lige en anelse teknisk. Farvede molekyler fra rygning samt det vi spiser og drikker trænger dagligt ind i tænderne. Når de farvede molekyler ophobes vil tænderne med tiden blive mere og mere misfarvede. Smileffect fungerer ved at blegegelen aktives af LED lys og herved startes en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres, nedbrydes.

Så det er altså ikke tandens emalje der forandres, men derimod de farvede molekyler. Der forsvinder altså intet af emaljen.

HVEM KAN FÅ EN TANDBLEGNING ?

Først skal der lige vurderes om du er egnet til en tandblegning. Du skal have været forbi tandlægen inden for de sidste 3-4 mdr. for at blive tjekket for huller i tænderne, du bør helst heller ikke have paradentose eller dybe tandkødslommer, da du så vil have større risiko for bivirkninger. Derudover får du også et bedre resultat, hvis du har fået en tandrensning inden.

Du skal være over 18 og du må ikke være gravid eller amme.

Har du plastfyldninger, kroner, eller porcelænsfacader på fortænderne, skal du vide at de ikke kan bleges.

HVOR HVIDE BLIVER TÆNDERNE ?

Hvis du drikker 30 kopper kaffe om dagen og har røget de sidste 20 år, får du ikke det hvideste Hollywood smil.

Men alles tænder kan blive væsentlig hvidere. Det afhænger meget af årsagen til misfarvningen. Men resultatet vil ofte ligge fra 2-9 farvenuancer lysere.

HVOR LÆNGE HOLDER BLEGNINGEN ?

Det kommer meget an på ens drikkevaner, spisevaner og brug af tobak. Ligeledes på ens tandhygiejene.
Drik evt sodavand med sugerør eller skyld med vand efter rødvin, drik mindre kaffe og te osv.

Holder ca 3 mdr - 1 år.
man kan genbehandle efter 3 måneder igen.

SKADER DET TÆNDERNE ?

Nej. Emaljen er det hårdeste organiske materiale der findes i levende væsener. Undersøgelser af tænder under elektronmikroskop viser at påvirkningen ved en blegning svarer til at drikke et glas cola eller juice.

Desuden har blegegelen fra Smileffect har en PH Værdi på 6,5, som er tættest på mundens naturlige PH værdi. Kommer PH værdien under 4,0, kan det skade emaljen. En cola har typisk en PH værdi på 2,5 - 3,2 og kan derfor skade emaljen.

30 MINUTTER TIL ET STRÅLENDE SMIL

Ved hjælp af en farveskala bestemmes dine tænders nuværende farve, og du tager plads i den behagelige smileffect stol. Blegegelen fyldes i den første af i alt 3 skinner. Du placerer selv skinnen i munden og derefter bliver LED lyset aktiveret og du sætter dig tilbage i den yderst behagelige stol og slapper af i 7 min. Derefter udskiftes skinnen. En ny isættes og dette gentages i alt 3 gange. Yderst behageligt og afslappende, faktisk kan man lige nå en lille powernap.

Efter behandlingen tjekkes den nye farve på farveskalaen igen.

INDEN DU BOOKER TID SKAL DU HUSKE

Der er lige en ting du skal være opmærksom på inden du hopper i stolen. 48 timer efter behandlingen skal du holde dig fra farvede drikke og fødevarer. Så du skal altså ikke planlægge din tandblegning dagen før den store fest, hvis du ikke er sikker på, du kan holde dig fra rødvin, jordbær og kaffe.

Hvad kan man gøre for at vedligeholde blegningen?

Man kan supplere den daglige tandbørstning ved brug af Smileeffect Soft White. Ved brug af denne, kan man bibeholde sit blegningsresultat i længere tid.

Du kan også købe vores hjemmetandblegningskit hvor du kan forsøge at opnå en tone lysere efter blegningen hos os og vedligeholde resultat.​

Mød din behandler​

​HEDENSTED AFDELINGEN

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted


Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Tenna

Kosmetisk sygeplejerske

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted


Sille

SoMe manager

Vi har de bedste kunder!

​★★★★★

😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt. 

Lene-Maryam

​★★★★★

Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

​Birgitte

​★★★★★

Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

​★★★★★

Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Se flere anmeldelser på

Book nemt din tid online
​​allerede i dag​

Kontakt os

BentzNBeauty

CVR​: 40617825

Hedensted afdeling​

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Telefon: 24 99 48 40

Følg med på​

Åbningstider​

Hedensted​

Mandag - Torsdag

08:30 – 19:00​

Fredag

08:30 – 15:00​

Har du brug for hjælp?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt