​✓ Kun kvalitets produkter

​✓ Over 27 års erfaring

✓ Individuel behandling

​Spraytan

Flot brun med økologisk selvbruner

den naturlige vej til smuk kulørSPRAY TAN

Vi har spray tan i tre forskellige farver (Hawaii-Lys, Ecuador-Medium og Brazil-Mørk), for at sikre at der er en nuance til enhver hudtype. Vores spray tanning linje er non-toxic, 80% økologisk, duftfri, parabenefri, alcohol- og parfumefri og dermatologisk testet, alt det giver til sammen den mest naturlige spray tan på markedet.

SprayTan er en airbrush selvbruner behandling, som gør dig smuk, flot brun med det samme, den dækker uregelmæssigheder i huden, som "knopper", små karsprængninger og pigmentforstyrrelser.

Påførelsen er hurtig og nem (ca. 15 min.) og resultatet er en gylden glød uden striber. Selve selvbruneren er fuldt udviklet efter ca. 6 timer. Spray Tan selvbruner sprayes på kroppen og fordeler sig jævnt, selv på de ´svære´ steder.

Spray Tan er helt uden de skadelige stråler, du finder i et solarium. Produktet er helt naturligt og kan tåles af de fleste. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA, et sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller. Vita Liberata produkter er uden parfume og parabener.


Før behandlingen:

For et optimalt resultat skal du dagen inden skrubbe huden med hamphandske eller body scrub, for at fjerne alle de døde hudceller.

På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i for meget bodylotion, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette kan give pletter.

Under og efter behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet med VitaLiberata Spray Tan. Du kan være nøgen, have badetøj på eller bruge de engangstrusser (g-streng), som vi udleverer.

Håndflader, knæ og tæer indsmøres i creme, så resultatet bliver mere naturligt. Resultatet af behandlingen kan variere, da nogle tager mere imod end andre. Man kan derfor ikke på forhånd sige præcis, hvilken farve/nuance ens egen hud får. Vi har tre forskellige intensiteter at vælge imellem, og behandleren vil vælge en farve i samråd med dig.

Lige efter behandlingen kan guide-farven godt smitte lidt af - vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj.

Guidefarven går af første gang du går i bad. Får du farve på tøjet, går det af ved almindelig vask - vi anbefaler dog, at man ikke kommer i alt for sarte stoffer.

Vent 6-8 timer med at gå i bad efter en behandling.

Holdbarheden er individuel, alt afhængig af din hudtype, pigmentet i huden og hvor meget du bader, men holder mellem 6 og 10 dage. Jo bedre man er til at pleje sin hud med creme, jo længere holder farven. Især VitaLiberata Warm Silken Sun med gradvis selvbruner er god til at holde farven ved lige.

Du kan købe body peeling og body lotions hos os - så dit SprayTan resultat bliver helt perfekt og holder længe.​

Hele kroppen 

249 kr.​

For mere info - læs her om​

Mød din behandler​

​HEDENSTED AFDELINGEN

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted


Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Tenna

Kosmetisk sygeplejerske

​HEDENSTED AFDELING

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted


Sille

SoMe manager

Vi har de bedste kunder!

​★★★★★

😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt. 

Lene-Maryam

​★★★★★

Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

​Birgitte

​★★★★★

Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

​★★★★★

Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Se flere anmeldelser på

Book nemt din tid online
​​allerede i dag​

Kontakt os

BentzNBeauty

CVR​: 40617825

Hedensted afdeling​

Østerbrogade 32, 8722 Hedensted

Telefon: 24 99 48 40

Følg med på​

Åbningstider​

Hedensted​

Mandag - Torsdag

08:30 – 19:00​

Fredag

08:30 – 15:00​

Har du brug for hjælp?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt